Felhasználói leírások, tippek, pénzügyi ismeretek

Legújabb bejegyzés

Kiadások, bevételek – amit még tudnod kell

Kiadások, bevételek – amit még tudnod kell

Ha már használod az alkalmazást, akkor valószínűleg túl vagy néhány kiadás rögzítésén. Ebben a leírásban részletesebben áttekintjük a tranzakciókat, megismerkedünk az egyes tranzakció típusokkal.

Hogyan használd a RoyalCashflow-t?

Hogyan állítsd be az alapadatokat

Ebben a leírásban részletesebben megnézzük az Alapadatok főmenüben található funkciókat, valamint tippeket kapsz arra, hogyan is állítsd be a szoftvert a saját igényeidnek megfelelően.

bővebben

Mindent az aktivitás pontokról

Szeretnéd tudni, hogyan számolódnak az aktivitás pontok? Netán azt sem tudod, mik azok? Vagy csak érdekel, mi a célja a pontgyűjtésnek? Akármelyik csoportba is tartozol, olvass tovább, mert most minden kiderül. Felfedem az igazságot, megtudhatod, mi alapján kapod a pontokat!

bővebben

Ennyire egyszerű áttérni más költségnyilvántartóról

Ha eddig is vezetted kiadásaid Excel táblázatban, vagy esetleg más költségnyilvántartó programban, akkor van egy jó hírem.
A RoyalCashflow-ban lehetőség van tranzakciók importálására Excel táblázatból! Ebben a bejegyzésben leírom, hogyan használd az import funkciót.

bővebben

Kiscserkész rang jutalma: Bővített mód

Az aktivitási ranglétrán a második állomás a Kiscserkész rang, mely körülbelül 5 nap aktív használat után érhető el. Ha elérted, a Bővített mód a jutalmad. Mit tud a bővített mód? Most kiderül.

bővebben

Így tartsd nyilván vagyontárgyaid

Befektetéseiden és hiteleiden túl a vagyontárgyaid is nyilvántarthatod a RoyalCashflow-ban, a családi kiadások nyilvántartására készített alkalmazásban. Ha érdekel, hogyan tudod a kiadások vezetését haladóbb módszerekkel végezni, olvass tovább!

bővebben

Így kövesd a hiteleid

Ma a hitelekkel fogunk foglalkozni, mint a jelzáloghitel, diákhitel, autóhitel és egyéb személyi hitelek. Ha Neked is van hiteled, olvass tovább és megtudhatod, hogyan vezesd tartozásaid precízen a RoyalCashflow költségnyilvántartó alkalmazásban.

bővebben

Befektetés nyilvántartása – Lakástakarék számla

A RoyalCashflow kiadáskövető alkalmazásban a befektetések is nyilvántarthatók. Ebben a leírásban egy lakástakarék számla példáján keresztül fogom szemléltetni a befektetés típusú pénztároló használatát. Ha Neked is vannak megtakarításaid, olvass tovább!

bővebben

Hitelkártyás kiadások kezelése

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan érdemes a hitelkártyával történő vásárlásokat és a hitelkártyához tartozó törlesztéseket a RoyalCashflow költségnyilvántartóban kezelni. Ha Te is használsz hitelkártyát, olvass tovább!

bővebben

Több deviza kezelése

Ha Te is azok közé tartozol, akik gyakran járnak külföldre (Magyarországon kívülre), vagy netalán ott élsz és dolgozol, akkor ez a leírás Neked szól. A RoyalCashflow egyik erőssége a devizák kezelése. Ebben a posztban leírom: hogyan kezeld a különböző pénznemeket a rendszerben.

bővebben

Mik a “felhő alkalmazások” előnyei

Bizonyára észrevetted, hogy a RoyalCashflow kiadáskövető szoftver egy böngészőben futó alkalmazás, szemben a hagyományos, személyi számítógépekre telepítendő szoftverekkel. Miért jobbak az online alkalmazások telepítendő társaiktól? Ebből a bejegyzésben kiderül.

bővebben

Helyi menük

Tudtad, hogy a RoyalCashflow, az ingyenes háztartási napló is rendelkezik beépített helyi menükkel? Mi az a helyi menü? Mire használhatod? A részletekért kattints és olvasd el a leírást!

bővebben

Hol találod a régi tranzakcióid?

Valószínűleg észrevetted, hogy amikor új hónap kezdődik, a korábbi hónap tranzakciói eltűnnek. Ha új felhasználó vagy, akkor is mindenképp olvass tovább, nehogy meglepetés érjen. Ebből a bejegyzésből megtudhatod, hogyan jelenítsd meg a régebbi tranzakcióid.

bővebben