Nem hoz lázba a pontgyűjtögetés?

Akkor szerezz azonnali hozzáférést a rangok által korlátozott funkcióhoz, akár INGYEN*!

Legyél Te is Jumper!

Ugord át a pontgyűjtéssel töltendő időt!

Kísérd figyelemmel akár már mostantól:

RoyalCashflow grafikon
5/5

 Egy Excel tábláról tértem át erre az online programra. Imádom, olyan, mintha lenne egy saját könyvelőm. A „Befektetések” nagy kedvencem, ennek funkciónak segítségével mondtam fel egy rossz biztosítást! A „Vagyonmérleg”-gel havi szinten ellenőrzöm a gyarapodást. A „Mérőórák és mérőállások” segítségével évekre visszamenőleg ellenőrizhetem a villany, víz, stb. fogyasztását. Esetleges csőtörés vagy villany túlfogyasztás szinte azonnal észrevehető. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.

Müller László
Müller László
Jedi mester szintű felhasználó

Kapcsolj magasabb fokozatra

Szerezd meg a bónuszfunkciókat azonnal

Nincs több pontgyűjtögetéssel elvesztett idő, férj hozzá azonnal az alábbi funkciókhoz:

A leghasznosabb riport

Vagyonmérleg és változása

Tudod, hogy ebben a hónapban mennyivel nőtt a vagyonod? Vagy azt, hogy jelen pillanatban a gazdagság vagy a csőd felé haladsz?

Egy adott napra látni a vagyonod jó dolog, viszont ennél is sokkal izgalmasabb, ha a hónapról hónapra készült vagyonmérlegeket egymás mellé tesszük és idősort készítünk belőle. Így lesz látható, hogyan változik a vagyonod az idő múltával.

RoyalCashflow grafikon
royalcashflow befektetések hitelek vagyontárgyak

Teljes vagyon nyilvántartás

Befektetések, hitelek, vagyontárgyak

Rendelkezel már megtakarításokkal, befektetésekkel? Szuper, vezesd fel ezeket is az alkalmazásba a pontosabb nyilvántartásért.

Hiteled, tartozásod van? Tudod mekkora összeget kell még visszafizetned? A RoyalCashflow ebben is segít.

Eszközök, források. Ismerősek ezek a szavak? Ha igen, a RoyalCashflow-t szeretni fogod. 😉

Ne felejtsd el a határidőket

Fizetendő számlák, emlékeztetők

Nem lesz több késve fizetett csekk, lejárt okmány, elfelejtett mérőóra diktálás.

Rögzítsd fizetendő számláid, okmányaid lejárati határidejét, mérőóra diktálások időpontját, és a rendszer figyelmeztet a közelgő határidőkre.

royalcashflow fizetendő számlák
royalcashflow mérőóra állások

Közüzemi fogyasztások mérése

Mérőórák, mérőállások

Hozzáférés után azonnal rögzítheted az egyes mérőórákat és a hozzátartózó mérőállásokat. Ezáltal folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy melyik hónapban mennyi áramot, vizet, gázt fogyasztottál, és mennyi az egyes fogyasztásokhoz tartozó fizetendő összeg.

Sőt, közüzemi fogyasztásaid még ilyen szép grafikonokon is elemezheted.

Rögzíts gyorsabban kiadásaid

Csoportos rögzítések

Aktívan használod a szoftvert? Precízen vezeted kiadásaid? Sok adatot rögzítesz?

Kényelmi funkciók egész hada támogatja a gyorsabban adatrögzítést. Hozz létre tranzakciót másolással, rögzítsd vagy módosíts csoportosan. Bontsd fel a bizonylatot kategóriák között.

…és még egy csomó további funkció segíti haladásod a pénzügyi tudatosság útján.

kiadások csoportos módosítása

Kérd örökös hozzáférésed

mindössze 985 Ft-ért

*mely teljes mértékben levásárolható! (részletek a GYIK-ben)

A megrendeléssel kijelented, hogy megismerted és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót!

Eszter Mulik
Eszter Mulik
2021-12-13
ajánlja
Nagyon hasznos. Érdemes használni.
Katalin Kocsis
Katalin Kocsis
2021-10-02
ajánlja
Nagyon hasznos, rendkívül könnyen kezelhető alkalmazás, ha nem csak követni akarod a pénzügyeid, mint a CSI-ban, hanem meg is akarod előzni a "bűnözőket, hogy bűntényt kövessenek el", mint a Különvéleményben 😉 Ja, és a funkciók túlnyomó része ingyenes, viszont egy részét csak akkor tudod használni, ha az aktivitásoddal elég bónuszpontot szereztél . . .szóval, még játéknak is jó😄
Éva Bikki
Éva Bikki
2021-09-19
ajánlja
Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt a még nekem is könnyen használható programot. Sokkal jobb, mint kézzel papírra írva vezetni a kiadásokat, bevételeket. Nem beszélve az egyéb szuper lehetőségekről, amit ez a program kínál. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Próbálja ki és használja mindenki, aki igényes a pénzügyei követésére.
Győző Tibay
Győző Tibay
2021-09-11
ajánlja
Tökéletes alkalmazás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ferenc Pete
Ferenc Pete
2021-09-07
ajánlja
Aki szeretné követni, hová lesz a pénze... 🙂 Tényleg tud egy csomó hasznos dolgot.
Árpád Dienes
Árpád Dienes
2021-08-24
ajánlja
Mindenkinek ajánlom ezt a programot aki oda szeretne figyelni a pénzügyeire. Könnyen kezelhető és átlátható a felület, és látszik benne az igényes munka. 😀👏 https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236581
Balogh Tivadar
Balogh Tivadar
2021-07-26
ajánlja
Mindenkinek ajánlom használatra, ami bármikor érezte már úgy, hogy "eltűnt" a pénze, s nem tudja, hogy hová. Jól kezelhető, könnyen követhető alkalmazás, ami segít a pénzügyeim követésében, a pénzügyi tudatosság fejlesztésében, és a tervezésben.
Andor Blastik
Andor Blastik
2021-07-22
ajánlja
https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236385 Évek óta rögzítem a saját pénzügyeimet, mert úgy gondolom, hogy amit ismerünk és átlátunk, azt kontrollálni is tudjuk. Nekem nagyon fontos, hogy a pénzemmel felelősen bánjak. Eleinte egy saját készítésű Excel táblázatot használtam, később kipróbáltam egy kiadáskezelő mobil-alkalmazást. Két hónapja egy újat, átláthatóbbat kerestem, így találtam rá a "RoyalCashFlow" alkalmazásra. Átlátható, könnyű és logikus a kezelése. Kezdőknek is kiválóan használható, mert nem zúdít az emberre azonnal millió menüpontot vagy átláthatatlan súgó-rendszert, hanem játékosított (pontgyűjtős) formában, fokozatosan vezet be a különböző funkciókba, ami egy kis ráfordítással át is ugorható, ha valakinek az a fontos, hogy az összes lehetőséget használhassa az elejétől fogva. Az Extra pontok gyűjtése közben rengeteg hasznos tippet és tanácsot is lehet olvasni. Remek alkalmazás, csak ajánlani tudom mindenkinek. https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236385
Klaudia Pócsi
Klaudia Pócsi
2021-07-06
ajánlja
Nagyon szeretem kényelmes a használata egyszerű és azt tudja amit kell
Balázs Üveges
Balázs Üveges
2021-05-12
ajánlja
Úgy örülök, hogy vagy Nekünk! 🙂

Kérdésed van? Itt választ kaphatsz (GYIK)

Vásárlás után kapsz a vételárról egy kupont, melyet felhasználhatsz a RoyalCashflow PRO megrendelésénél.

Így ha későbbiekben bármikor úgy dönteszt, hogy PRO tag leszel, akkor Neked lényegében a Jumper tagság INGYEN volt.

Bankkártyás fizetés után azonnal aktiválódik fiókodban a hozzáférés.

Fontos, hogy a megrendelő űrlapon azt az e-mail címed add meg, mellyel a rendszerbe regisztráltál, mert ehhez az e-mail címhez tartozó felhasználói fióknál kerül aktiválásra a hozzáférés.

Ha netán valamilyen oknál fogva nem tudod a rendszerbe regisztrált e-mail címed megadni, akkor küldj egy e-mailt a hello@royalcashflow.hu címre.

Nem, a költségvetés készítése nem része a Jumper ajánlatnak! Itt csak azokhoz a funkciókhoz férhetsz hozzá azonnal, melyek rangok által korlátozottak!

A pontokat a továbbiakban is gyűjtheted. Rangod és eredeti pontszámod is megmarad, tehát folytathatod a pontok gyűjtését.

Jumper-nek nevezzük azt az állapotot, vagy felhasználót a rendszerben, aki a Jedi szint elérése előtt hozzáfér az összes, rang által elérhető funkcióhoz.

A CIB Bank oldalán fizetéshez meg kell adnod a bankkártya számod, a lejárat dátumát, valamint a kártyád CVV kódját.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a lenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/18” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből áll. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.

Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

2. A RoyalCashflow egy szolgáltatás, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem.
Ezért mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett tudj fizetni.

3. A fizetési szolgáltatóm a CIB Bank.

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk a TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program a TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Igen, a megrendelés után a számlázó rendszer kiállítja és elküldi a számlát az űrlapban megadott névre és e-mail címre. Kérlek pontosan add meg az adatokat, mert a számla ezekre az adatokra lesz kiállítva!

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem egy e-mailt a hello@royalcashflow.hu címre.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Hiszek abban, hogy az extra funkciók, amiket kapsz, megérik ezt az árat. Ha a vásárlás után úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, akkor 14 napon belül visszafizetem az árát.

Ha élni szeretnél a garanciával, akkor csak írj egy emailt a hello@royalcashflow.hu címre, és kérdés nélkül visszautalom a számládra az összeget.

garancia

A kényelmes és biztonságos online fizetést a CIB Bank Zrt. biztosítja – Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2013-2022 | Kecskés Imre