royalcashflow kiadáskövető logó

Hol találod a régi tranzakcióid?

Szerző: | 2017. jan. 21.

Bizonyára észrevetted, hogy amikor új hónap kezdődik, a korábbi hónap tranzakciói, kiadásai eltűnnek. Ha új felhasználó vagy, és még nem vetted észre, akkor is mindenképp olvass tovább, nehogy meglepetés érjen.

Röviden a lényeg: Az előző hónapokra rögzített kiadások és bevételek nem tűnnek el, csupán a rendszer alapértelmezetten mindig az aktuális havi tranzakciókat listázza.

korábbi kiadások listázása bejegyzés nyitókép

Jó, de hol találom a korábbi tranzakcióimat? — kérdezheted.

A válasz: Ugyanott, a tranzakciók között, csak a szűrő beállításait kell módosítanod. Ehhez a következőket kell tenned:

1. lépés: Keresd meg a Szűrő megnyitása ikont (a tranzakciók listája fölött, az ikonok sorban az utolsó), és kattints rá.

Minden kiadás listázására szolgáló felület

2. lépés: Kattintás után megjelenik a Tranzakció szűrő. Itt a dátumnál az aktuális hónap első és utolsó napja szerepel. Állítsd az időszak kezdő napját korábbra, hogy a beállított időszak lefedje azt az időszakot, melynek tranzakcióit meg akarod jeleníteni. Végezetül kattints a szűrőmezők alatt található Keresés ikonra.

Kiadás szűrésére szolgáló felület

3. lépes:  Ennyi. A tranzakciók megjelennek.

+1 TIPP: Ha megnézed, a szűrő mezők között elég sok a lehetőség. Tanulmányozd, és használd, mivel segítségükkel változatos lekérdezéseket állíthatsz össze.

A szerzőről

Kecskés Imre

RoyalCashflow alapító, fejlesztő

Célja, hogy segítsen Neked a pénzügyeid áttekintésében. Szabadidejében online marketinggel, pénzügyekkel, na és persze családjával, gyerekeivel foglalkozik.

További cikkek

Végigolvastad? Kérd a jutalmad!

Tudtad, hogy  nemcsak a szoftver használata közben, hanem a Tudásbázis cikkeinek elolvasásaival is gyűjtheted az aktivitás pontokat?

Kattints a gombra, azonosítsd magad, és Tiéd a jutalompont!