14. Hol találod a régi tranzakcióid?

szaggatott vonal
Szerző: Kecskés Imre
Szerző: Kecskés Imre

Célom, hogy segítsek Neked a pénzügyi tudatosságod fejlesztésében. Hiszem, hogy pénzügyileg tudatosan szabadabban élheted az életed.

Bizonyára észrevetted, hogy amikor új hónap kezdődik, a korábbi hónap tranzakciói, kiadásai eltűnnek. Ha új felhasználó vagy, és még nem vetted észre, akkor is mindenképp olvass tovább, nehogy meglepetés érjen.

Röviden a lényeg: Az előző hónapokra rögzített kiadások és bevételek nem tűnnek el, csupán a rendszer alapértelmezetten mindig az aktuális havi tranzakciókat listázza.

Jó, de hol találom a korábbi tranzakcióimat? — kérdezheted.

Ugyanott, a tranzakciók között, csak a szűrő beállításait kell módosítanod. Ehhez a következőket kell tenned:

1. Keresőmezők megjelenítése

Keresd meg a Szűrő megnyitása – nagyító – ikont (a tranzakciók listája fölött, az ikonok sorban az utolsó), és kattints rá. (Katt a képre a nagyobb mérethez.)

2. Időszak beállítása

Kattintás után megjelenik a Tranzakció szűrő. Itt a dátumnál az aktuális hónap első és utolsó napja szerepel. Állítsd az időszak kezdő napját korábbra, hogy a beállított időszak lefedje azt az időszakot, melynek tranzakcióit meg akarod jeleníteni.

Végezetül kattints a szűrőmezők alatt található Keresés ikonra. Ezután megjelennek a tranzakciók.

TIPP: Ha megnézed, a szűrő mezők között elég sok a lehetőség. Tanulmányozd, és használd, mivel segítségükkel változatos lekérdezéseket állíthatsz össze.

Végigolvastad? Kérd a jutalmad!

Tudtad, hogy nemcsak a szoftver használata közben, hanem a Tudásbázis cikkeinek elolvasásaival is gyűjtheted az aktivitás pontokat?

Kattints a gombra és Tiéd a jutalompont!

Tartalomjegyzék