Funkciók

Íme az eszköztárad pénzügyi tudatosságod növelésére

Lépj a pénzügyi tudatosság útjára

Ingyenes alapfunkciók

Az alábbiakhoz férsz hozzá rögtön regisztrálás után:

Családoknak

Családtagok kezelése

Házastársad, esetleg gyerekeid vannak? Egy regisztrációval nem csak saját pénzügyeid követheted nyomon, hanem családodét is!

Rögzítsd őket is a rendszerbe, vezesd vagy vezettesd kiadásaikat 😉 ,  és lásd át az egész család pénzmozgását.

RoyalCashflow családtagok
royalcashflow kategóriák címkék

Elemezd költéseid

Kategóriák, címkék

Háztartás, szórakozás, közlekedés? Kategórizáld kiadásaid és bevételeid, így pontosan tudni fogod, hová folyik el a pénzed. A kategóriák megkötés nélkül hierarchikusan egymásba egyázhatók, egy kategórának korlátlan számú és mélységű alkategóriája lehet.

Sőt, a kategóriákon felül címkézheted is kiadásaid, bevételeid, így más csoportosításban is elemezheted pénzügyeid.

Hol van a pénzed?

Korlátlan számú pénztároló

Pénztárcában, bankszámlán, párna alatt? Bárhol is tartod a pénzed, csak rögzítsd ezeket a helyeket, és mindig tudni fogod, melyik pénztárolódban mennyi pénz található.

Sőt, már alapfunkcióként is tetszőleges számű pénztárolót hozhatsz létre, melyek között átvezetéseket is rögzíthetsz, hogy mindig pontosan tudd az egyes számláid egyenlegét.

RoyalCashflow pénztárolók listája
royalcashflow devizás kiadások

Használd külföldön is

Devizás kiadások rögzítése

Eurót, dollárt vagy egyéb devizákat is használsz? Válaszd ki, hogy milyen pénznemek fordulnak meg a kezedben és máris rögzítheted devizás tranzakcióidat.

Az árfolyamokra se legyen gondod, a RoyalCashflow képes automatikusan letölteni az aktuális MNB középárfolyamot.

Folytasd itt kiadásaid vezetését

Importálás

Korábban is vezetted kiadásaid Excel táblázatban? Nem szeretnéd, ha ezek az adatok elvesznének? A RoyalCashflow képes Excelben található tranzakciók beolvasására.

Nincs más dolgod, mint kiadásaid átmásolni egy erre a célra létrehozott táblázatba. Ezt beimportálva, máris a RoyalCashflow-ban folytathatod tovább költségeid nyilvántartását.

royalcashflow importálás
royalcashflow grafikon

Riportok

Egyedi kimutatások, grafikonok

Ha rendelkezel bankszámlával, akkor bizonyára Neked is ismerősek a bankszámlakivonatok. A RoyalCashflow-ban mindegyik pénztárolódról készíthetsz ilyen kivonatot, tetszőleges időszakra. Ezt a kivonatot grafikonokon is ábrázolhatod, megkönnyítve ezzel pénzáramlásod elemzését.

Sőt, tranzakcióidról tetszőleges időszakra tetszőleges lekérdezéseket is készíthetsz.

Minden vállalkozó szellemű, pénzügyeit tudatosan karban tartani vágyónak ajánlom. Átlátható, könnyen kezelhető, sok klassz funkcióval rendelkező program, bár még nem ismerem minden rejtelmét. Kitartás kell hozzá, magától ez sem megy 🙂
Hajrá! Próbára fel! Okosodásra és takarékoskodásra fel!

Éva
Rácz Éva Emese

Mindenkinek teljes szívemből ajánlom az oldalt! Minden (is) benne van, amire szükség lehet a pénz tudatos kezeléséhez. Sok funkcióval még nem is találkoztam más hasonló programban. Mindenképp tegyél vele egy próbát és azt javaslom ne tántorítson el, hogy az elején nem látod át teljesen. Én nehézkesen szoktam meg de pár alkalom alatt átláttam és így már vicces belegondolni, hogy eddig milyen programokkal próbálkoztam.

Péter
Baráth Péter

Mielőtt rátaláltam a RoyalCashflow-ra már próbálkoztam hasonló (pénztárca) alkalmazásokkal. Azokhoz képest sokkal egyszerűbben, átláthatóbban tudom a pénzügyeimet kezelni. Tényleg csak ajánlani tudom! Nagyon hasznos!

Marianna
Czomba Marianna

Kapcsolj magasabb fokozatra

Ingyenesen megszerezhető bónuszfunkciók

Használd rendszeresen a szoftvert, gyűjtsd a pontokat és minden egyes új szint elérése után újabb funkciókhoz férsz hozzá.
Lássuk mik ezek:

Teljes vagyon nyilvántartás

Befektetések, hitelek, vagyontárgyak

Rendelkezel már megtakarításokkal, befektetésekkel? Szuper, vezesd fel ezeket is az alkalmazásba a pontosabb nyilvántartásért.

Hiteled, tartozásod van? Tudod mekkora összeget kell még visszafizetned? A RoyalCashflow ebben is segít.

Eszközök, források. Ismerősek ezek a szavak? Ha igen, a RoyalCashflow-t szeretni fogod. 😉

royalcashflow befektetések hitelek vagyontárgyak
RoyalCashflow grafikon

A leghasznosabb riport

Vagyonmérleg és változása

E funkció használatával ténylegesen láthatóvá válik Számodra gyarapodásod mértéke.

Hogyan alakul a vagyonod hónapról hónapra? Tényleg gyarapodik? Vagy valójában a csőd felé haladsz? Ezt is megtudhatod a RoyalCashflow vagyonmérleg kimutatásából.

Fizesd időben a számláidat

Fizetendő számlák

Nem lesz több késve fizetett csekk, vagy közüzemi számla. Rögzítsd fizetendő közüzemi vagy egyéb számláidat, és a RoyalCashflow emlékeztetni fog, még a fizetési határidő lejárta előtt.

royalcashflow fizetendő számlák
royalcashflow mérőóra állások

Közüzemi fogyasztások mérése

Mérőórák, mérőállások

A közüzemi számlák fizetendő értékének alapja a mérőórák állása. A RoyalCashflow-ban nyilvántarthatod az egyes mérőórákat és mérőállásokat is, így mindig pontosan látni fogod havi fogyasztásod alakulását.

Ráadásul ahogy telik az idő, képes leszel összehasonlítani az egyes időszakok fogyasztásait, így előrejelezheted a jövőbeni számláid összegét is. 

Még nincs vége

További rengeteg király funkció vár Rád

Használd a szoftvert, gyűjtsd a pontokat és további kényelmi funkciókhoz férsz hozzá. További részletekért olvasd el a pontgyűjtési kisokost.

royalcashflow további funkciók

Használd ingyenesen

Nincs mit vesztened, csak a pénzügyi rendetlenséged 🙂

...ennél is többre vágysz?

Haladók számára itt a