Általános Szerződési Feltételek

A jelen általános szerződési feltételek – a továbbiakban: „ÁSZF” – a www.royalcashflow.hu (továbbiakban: royalcashflow.hu vagy Honlap), és az app.royalcashflow.hu címen elérhető alkalmazás és a hozzákapcsolódó mobilapplikáció által nyújtott szolgáltatás (továbbiakban: „Szolgáltatás” vagy „Alkalmazás”) igénybevételének feltételeit szabályozza.

1. Értelmező rendelkezések

1.1. Szolgáltató

  • Szolgáltató neve:           Kecskés Imre E.V.
  • Székhely:                           6724 Szeged, Sík Sándor u. 3. II/6
  • Adószám:                          66847285-1-26
  • Nyilvántartási szám:    39945567
  • Képviselő:                        Kecskés Imre
  • Elérhetőség:                    info{kukac}royalcashflow.hu

1.2. Felhasználó

Felhasználónak minősül a royalcashflow.hu weboldal látogatója, továbbá mindenki, aki igénybe veszi a royalcashflow.hu által nyújtott ingyenes vagy fizetős Szolgáltatások valamelyikét is.

1.3. A Szolgáltatás leírása

A RoyalCashflow alkalmazás használatával a Felhasználónak lehetősége van a kiadásait, bevételeit és egyéb pénzügyi tranzakcióit nyilvántartani. A szoftver biztosítja a Felhasználónak, hogy a felvitt adatokat felhasználva elemzéseket hajtson végre múltbeli és jelenlegi, továbbá terveket készítsen a jövőbeli pénzügyi helyzetére vonatkozóan. Az alkalmazás minden funkciója ingyenesen elérhető, de néhány funkciója időbeli korlátozáshoz (rangokhoz) kötött. Ezt a korlátozást a Felhasználó egyszeri díjfizetés ellenében feloldhatja.

Ön, mint Felhasználó a Honlap használatával és az Alkalmazásba történő regisztrációjával elfogadja az alábbiakat:

2. A Szerződés megkötése és feltételei

2.1. A Felhasználónak a szoftverbe történő regisztráció vagy díjköteles funkció megrendelése előtt el kell olvasnia, és el kell fogadnia jelen Általános Szerződési Feltételeket. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szoftverbe történő regisztráció, vagy díjköteles funkció megrendelése ráutaló magatartásnak, azaz a szerződés elfogadásának és szerződéskötésnek minősül.

2.2.  A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a felvitt adatai a Szolgáltató által meghatározott helyen és szerveren tárolódjanak.

2.3. A Szolgáltató a Honlap és az Alkalmazás felületén jogosult reklámok elhelyezésére. Ezek megjelenítését Felhasználó semmilyen módon nem akadályozhatja.

2.4. A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy az Alkalmazás használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat semmilyen módon ne sértse.

2.5. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megszegi, vagy a Szolgáltatást visszaélésszerűen használja, a Felhasználó regisztrációját az összes kapcsolódó adattal együtt törölje bármilyen előzetes figyelmeztetés vagy tájékoztatás nélkül. Ilyen esetben, amennyiben a Felhasználó fizetős szolgáltatást vett igénybe, a Szolgáltató nem köteles visszatéríteni a már befizetett összeget.

2.6. A Felhasználó bármikor megszüntetheti regisztrációját. Ekkor a felhasználói fiókja és vele együtt az összes általa rögzített adat azonnal törlődik a rendszerből.

3. Díjköteles szolgáltatás ismertetése, díjak teljesítése

3.1.  A Felhasználónak egy egyszeri díj megfizetése ellenében lehetősége van az időben korlátozott funkciókhoz való azonnali hozzáférésre.

3.2.  A megrendelési igényét a Felhasználó a Megrendelő lap kitöltésével tudja leadni. Fontos, hogy a Felhasználó pontos adatokat adjon meg, hiszen ezen adatok alapján történik a szolgáltatás aktiválása és számlázása. A megrendelést Szolgáltató email-ben igazolja vissza a Felhasználónak.

3.3.  A szolgáltatások árai bruttó árak. A Szolgáltató alanyi adómentességére tekintettel az árak nem tartalmaznak áfát.

3.4. A díjak teljesítése bankkártyás vagy előre utalásos fizetéssel lehetséges. A díjak teljesítését követően a Felhasználó jogosult a korlátozott funkciók igénybevételére. A sikeres fizetést követően Szolgáltató 24 órán belül feloldja a funkciók korlátozását a Felhasználó felhasználói fiókjában.

3.5.  A Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani a díjak levonását követően 15 napon belül, amelyet elektronikus úton email-en keresztül juttat el Felhasználó részére. A Felhasználó az elektronikus számla kiállítást kifejezetten elfogadja.

3.6. Bankkártyás díjfizetési mód

3.6.1. A Szolgáltató részére a Barion rendszer biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.barion.com/hu/ weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

3.6.2. Kártyás fizetés választása esetén a megrendelő lap kitöltését követően az oldal átirányít a Barion fizetőoldalára, ahol ezen szolgáltató biztonságos felületén a díjat bankkártyás fizetéssel lehet teljesíteni.

3.6.3. A Barion fizetőoldalán a bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számot, a lejárat dátumot, a kártya hátoldalán található CVC kódot és egy működő email címet. A Barion fizetőoldalán lehetőség van regisztrációra, amely egyfajta kényelmi és biztonsági funkcióként szolgál. Előnye hogy nem kell többé begépelni a kártya adatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég email cím és jelszó megadása.

3.6.4. A Barion rendszeren keresztül az alábbi bankkártya típusokkal lehetséges a fizetés: Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, Amex bankkártya.

3.6.5. A Barion biztosítja a biztonságos online fizetés lehetőségeit, hiszen szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi, valamint rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, ezért jogosult bankkártya adatokat kezelni.  A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

4. Szolgáltatások karbantartása, módosítása, megszüntetése

4.1. A Szolgáltató folyamatosan fejleszti, javítja és módosítja szolgáltatásait. A szolgáltatások újabb funkciókkal bővülhetnek, de az egyes szolgáltatások, funkciók vagy lehetőségek akár meg is szűnhetnek. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megszüntetheti a szolgáltatások nyújtását a Felhasználók számára, illetve bármikor bevezethet vagy létrehozhat új korlátozásokat a szolgáltatásokra vonatkozóan.

4.2. A Szolgáltatás megszüntetése esetén azon Felhasználóknak, akik a megszüntetés időpontjához képest 6 hónapon belül rendelték meg a korlátozott funkciók feloldását, a Felhasználó kérésére a feloldás díját visszakaphatja. Előfizetéses szolgáltatás megszüntetése esetén az azt előfizető Felhasználónak az előfizetési díj időarányos, fel nem használt fennmaradó része visszajár.

4.3. Ha egy szolgáltatás és/vagy funkció megszűnik, akkor erről a Felhasználók kellő időben értesítést kapnak, hogy lehetőségük legyen adataik mentésére, archiválására. Ilyen esetben a Felhasználó felelőssége az általa felvitt tartalmak mentése.

4.4. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy azon ingyenes szolgáltatást igénybevevő Felhasználók felhasználói fiókját megszüntesse, akik hosszabb inaktivitást tanúsítanak, az alkalmazást nem használják. 

4.5. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a weboldalon és/vagy az alkalmazáson. Ez okból a Szolgáltató jogosult a szolgáltatást szüneteltetni minden előzetes tájékoztatás nélkül is. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeltetés kivételes esetekben a Szolgáltató tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor a Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az alkalmazás mielőbb újra elérhető legyen, de időbeli garanciát nem vállal a helyreállítás tekintetében.

4.6. A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy szolgáltatásait más domainnév alá helyezze át.

5. Felelősség kizárása

5.1. Sem a Szolgáltató, sem alkalmazottai, sem megbízottja nem vállal felelősséget a szolgáltatások használatából, korlátozásából, megszüntetéséből eredő anyagi és nem anyagi természetű károkért. A Felhasználó a weboldalt és az alkalmazást kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért

5.2. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatások megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, a felvitt adatok pontosságáért, teljességéért, azokból levont következtetésekért, valamint az ezeknek a közvetett és/vagy közvetlen használatából eredő anyagi és nem anyagi természetű károkért.

5.3. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos és/vagy hibamentes lesz. A Szolgáltató nem felel a rajta kívül álló okokkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. (például: az Internet szolgáltató és/vagy a tárhely szolgáltató és/vagy az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodások vagy kimaradások)

5.4. A szolgáltatás oldalai olyan linkeket tartalmazhatnak, melyek más szolgáltatók oldalaira irányítanak. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

5.5. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Honlap Felhasználói által tanúsított magatartásért, viselkedéséért.

5.6. A Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a Felhasználó számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett károkért a szolgáltatás használatával kapcsolatban.

6. Szerzői jogok és a weboldal biztonsága

6.1. A honlap és az alkalmazás szerzői jogvédelem alatt áll. A Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja a royalcashflow.hu oldalnak és alkalmazásnak. Szolgáltató valamennyi, a Honlapon szereplő, nem Felhasználótól származó védjegy használatára jogosult. A regisztráció, az alkalmazás használata, illetve az Általános Szerződési Feltételek egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Felhasználónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

6.2. A Felhasználó kötelezi magát, hogy a program forráskódját nem próbálja visszafejteni, azt nem elemzi, harmadik fél számára nem adja ki. A Honlap és az alkalmazás bármilyen részének másolása a Szolgáltató írásbeli engedélye nélkül tilos.

6.3. A Felhasználó nem sértheti meg és nem kísérelheti meg megsérteni a Honlap biztonságát. A Felhasználó nem kísérelheti meg a szolgáltatás sebezhetőségének vizsgálatát, kémlelését, tesztelését. A Felhasználó nem tehet kísérletet olyan információkhoz való hozzáférésre, amikhez neki nincs jogosultsága. A Felhasználó nem zavarhatja meg a Honlap működését. Felhasználó beleegyezik abba, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni a Honlap rendeltetésszerű működését vagy bármely a weblapon folytatandó tevékenységet.

6.4. A Felhasználó köteles a Szolgáltatónak megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Szolgáltatatót a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben vagy a felhasználási feltételek megszegése miatt éri. A Felhasználó felelőssége a szolgáltatás igénybevételével összefüggésben elkövetett jogsértésért a regisztráció megszűnését követően is fennáll.

7. Az Általános Szerződési Feltételek módosításának lehetősége

Jelen tartalommal az Általános Szerződési Feltételek 2016. január 1-jétől hatályosak. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó elfogadja a módosított feltételeket, amennyiben annak hatálybalépése után belép a rendszerbe.