RoyalCashflow Online Ajándékkártya

Ajándékozz szeretteidnek RoyalCashflow PRO tagságot.

Ha szeretnél szeretteidnek, nagykorú gyermekeidnek, szüleidnek jobb pénzügyi helyzetet 2023-re, mint amilyen a 2022-es volt, akkor a RoyalCashflow PRO tuti hasznos lesz.

RoyalCashflow Ajándékkártya

Rendezett pénzügyeket 2023-ra

Mit kapsz az ajándékkártyával

Egyedi kuponkódot

Az online ajándékkártya megvásárlásával egy egyedi kuponkódot kapsz, mely beváltható bármely RoyalCashflow fiókban. 

A beváltást követően a fiók hozzáférést kap az összes funkcióhoz fél vagy egy éven keresztül, vagyis az alábbiakhoz:

  • Minden alapfunkció
  • RoyalCashflow Jumper funkciók
  • Költségvetés készítés (felturbózott online Boríték-módszer)
  • Excel export
  • Gépjármű napló
  • PRO kimutatások
  • Folyamatos frissítések, új funkciók
  • Bónuszok: Dupla pontszámítás és zárt Facebook csoport
RoyalCashflow Ajándékkártya

Online Ajándékkártyát

Egyedileg megterveztünk egy gyönyörű ajándékkártyát, melyen szerepel az egyedi kuponkód is. 

Ezt az ajándékkártyát elküldöm Neked nyomtatható formában, melyet így egy kattintással kinyomtathatsz és megajándékozhatod vele szerettedet. (Javaslom, hogy fényes papírra nyomtass.)

Egyedi lehetőség december 14.-ig

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni?

Amennyiben december 14.-ig megvásárlod az ajándékkártyát, 990 forintért lehetőséged van nyomtatást és postázást ígényelni, így én intézem a nyomdát és az elkészült ajándékkártyát elküldöm Neked postán. Ez a lehetőség csak a december 14.-ig leadott rendelésekre érvényes, hogy még biztos odaérjen Karácsony előtt. (Csak belföldi cím esetén kérhető.)

RoyalCashflow PRO ajándékkártya megrendelés itt

12 hónap PRO tagság

9.900 Ft helyett

8.700 Ft

A megrendeléssel kijelented, hogy megismerted és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót!

CIB bankkártya elfogadóhely

6 hónap PRO tagság

4.990 Ft helyett

4.490 Ft

A megrendeléssel kijelented, hogy megismerted és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót!

CIB bankkártya elfogadóhely
Eszter Mulik
Eszter Mulik
2021-12-13
ajánlja
Nagyon hasznos. Érdemes használni.
Katalin Kocsis
Katalin Kocsis
2021-10-02
ajánlja
Nagyon hasznos, rendkívül könnyen kezelhető alkalmazás, ha nem csak követni akarod a pénzügyeid, mint a CSI-ban, hanem meg is akarod előzni a "bűnözőket, hogy bűntényt kövessenek el", mint a Különvéleményben 😉 Ja, és a funkciók túlnyomó része ingyenes, viszont egy részét csak akkor tudod használni, ha az aktivitásoddal elég bónuszpontot szereztél . . .szóval, még játéknak is jó😄
Éva Bikki
Éva Bikki
2021-09-19
ajánlja
Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt a még nekem is könnyen használható programot. Sokkal jobb, mint kézzel papírra írva vezetni a kiadásokat, bevételeket. Nem beszélve az egyéb szuper lehetőségekről, amit ez a program kínál. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Próbálja ki és használja mindenki, aki igényes a pénzügyei követésére.
Győző Tibay
Győző Tibay
2021-09-11
ajánlja
Tökéletes alkalmazás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ferenc Pete
Ferenc Pete
2021-09-07
ajánlja
Aki szeretné követni, hová lesz a pénze... 🙂 Tényleg tud egy csomó hasznos dolgot.
Árpád Dienes
Árpád Dienes
2021-08-24
ajánlja
Mindenkinek ajánlom ezt a programot aki oda szeretne figyelni a pénzügyeire. Könnyen kezelhető és átlátható a felület, és látszik benne az igényes munka. 😀👏 https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236581
Balogh Tivadar
Balogh Tivadar
2021-07-26
ajánlja
Mindenkinek ajánlom használatra, ami bármikor érezte már úgy, hogy "eltűnt" a pénze, s nem tudja, hogy hová. Jól kezelhető, könnyen követhető alkalmazás, ami segít a pénzügyeim követésében, a pénzügyi tudatosság fejlesztésében, és a tervezésben.
Andor Blastik
Andor Blastik
2021-07-22
ajánlja
https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236385 Évek óta rögzítem a saját pénzügyeimet, mert úgy gondolom, hogy amit ismerünk és átlátunk, azt kontrollálni is tudjuk. Nekem nagyon fontos, hogy a pénzemmel felelősen bánjak. Eleinte egy saját készítésű Excel táblázatot használtam, később kipróbáltam egy kiadáskezelő mobil-alkalmazást. Két hónapja egy újat, átláthatóbbat kerestem, így találtam rá a "RoyalCashFlow" alkalmazásra. Átlátható, könnyű és logikus a kezelése. Kezdőknek is kiválóan használható, mert nem zúdít az emberre azonnal millió menüpontot vagy átláthatatlan súgó-rendszert, hanem játékosított (pontgyűjtős) formában, fokozatosan vezet be a különböző funkciókba, ami egy kis ráfordítással át is ugorható, ha valakinek az a fontos, hogy az összes lehetőséget használhassa az elejétől fogva. Az Extra pontok gyűjtése közben rengeteg hasznos tippet és tanácsot is lehet olvasni. Remek alkalmazás, csak ajánlani tudom mindenkinek. https://app.royalcashflow.hu/aff.zul?id=7236385
Klaudia Pócsi
Klaudia Pócsi
2021-07-06
ajánlja
Nagyon szeretem kényelmes a használata egyszerű és azt tudja amit kell
Balázs Üveges
Balázs Üveges
2021-05-12
ajánlja
Úgy örülök, hogy vagy Nekünk! 🙂

Kérdésed van? Itt választ kaphatsz (GYIK)

Az ajándékkártyán található egy kuponkód. Ezt a kuponkódot kell megadni az alkalmazáson belül a Beállítások/Ajándékkártya menüben. Ezt követően a fiók egy vagy féléves hozzáférést kap a PRO funkciókhoz.

Az ajándékkártyát nyomtatható formában a rendelésnél megadott email címre küldöm el a rendelés leadást követő 48 órán belül.

A kódot a kiadástól számított egy éven belül kell felhasználni.

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható vissza.

A CIB Bank oldalán fizetéshez meg kell adnod a bankkártya számod, a lejárat dátumát, valamint a kártyád CVV kódját.

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a lenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/18” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből áll. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Figyelem!

2021. január elsejétől változott a bankkártyás fizetés! Kötelezően életbe lépett az erős ügyfélhitelesítés. Ez azt jelenti, hogy a vásárlást minden esetben a mobiltelefonodon található netbankon keresztül, vagy SMS-ben kapott kóddal tudod jóváhagyni! Legyen Nálad tehát a telefonod!

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.

Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.

2. A RoyalCashflow egy szolgáltatás, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem.
Ezért mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett tudj fizetni.

3. A fizetési szolgáltatóm a CIB Bank.

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk a TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program a TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Igen, a megrendelés után a számlázó rendszer kiállítja és elküldi a számlát az űrlapban megadott névre és e-mail címre. Kérlek pontosan add meg az adatokat, mert a számla ezekre az adatokra lesz kiállítva!

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire nem kaptál választ, akkor írj nekem egy e-mailt a hello@royalcashflow.hu címre, vagy küldj üzenetet a RoyalCashflow Facebook oldalán keresztül, és örömmel segítek Neked.

CIB bankkártya elfogadóhely
CIB bankkártya elfogadóhely

A kényelmes és biztonságos online fizetést a CIB Bank Zrt. biztosítja – Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
© 2013-2020 | Kecskés Imre